Heldere vissoep

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bleekselder en de wortelen in dunne plakjes en de aardappel in blokjes.
  2. Snij vervolgens de vis in grote blokjes.
  3. Verhit de Solo in een soeppan en fruit de bleekselder en de wortelen gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de aardappelblokjes, 1 liter water en de 2 bouillonblokjes toe en breng alles aan de kook.
  5. Zet het vuur lager en laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen. Doe de vis bij de soep en kook de vis nog eens 5 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Serveer de soep en strooi het lente-uitje erover.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door epona1986 op 15 november 2012 om 15u11

boeske, welke vis heb jij gebruikt?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?