use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Heldere vissoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 2 wortelen
  • 1 l water
  • 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon groenten
  • 20 g Solo
  • 250 g visfilet
  • 1 grote aardappel
  • 1 stengel bleekselder
  • 1 lente-uitje in reepjes
  1. Snij de bleekselder en de wortelen in dunne plakjes en de aardappel in blokjes.
  2. Snij vervolgens de vis in grote blokjes.
  3. Verhit de Solo in een soeppan en fruit de bleekselder en de wortelen gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de aardappelblokjes, 1 liter water en de 2 bouillonblokjes toe en breng alles aan de kook.
  5. Zet het vuur lager en laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen. Doe de vis bij de soep en kook de vis nog eens 5 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Serveer de soep en strooi het lente-uitje erover.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.