Havermoutkoekjes met bosbessen

4 (4)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de Solo Patisserie met de bruine suiker en het vanille-extract tot een luchtig mengsel. Voeg het ei toe en meng goed.
  2. Zeef de bloem en het natriumbicarbonaat en voeg toe aan het deeg. Voeg ook de havervlokken toe.
  3. Wanneer alle ingrediënten goed gemengd zijn, voeg je de bosbessen toe. Roer ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Schep met behulp van een theelepel hoopjes deeg op een bakplaat, die je vooraf met bakpapier bekleedt. Bak de havermoutkoekjes in 12-15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C / gasoven: stand 6). Laat afkoelen op een rooster.
  5. Smelt de witte chocolade en sprenkel die over de havermoutkoekjes in een zigzagpatroon.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Nathalie Decos op 28 september 2016 om 14u18

Heerlijke koekjes!

Gepost door Solo op 30 september 2016 om 11u34

Bedankt voor het compliment, Nathalie!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?