Recept 35*** (9 stemmen)

Hartige crumble op Provençaalse wijze

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

salade

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur.
  2. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes of in één grote schotel.
  3. Kruid lichtjes, indien nodig.
  4. Doe de bloem, de parmezaan en de tijm in een slakom.
  5. Kruid met peper en zout, en voeg de goed gekoelde en in-klontjes-gesneden Solo toe.
  6. Bewerk het geheel met de vingertoppen en verkruimel de mengeling.
  7. Het is niet de bedoeling om een compacte deegbol te verkrijgen, wel grote kruimels.
  8. Verdeel de kruimels over de groenten, bestrooi met de pijnboompitten en laat 25 minuten bakken in een warme oven (voorverwarmd op 180°C).

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 2 pakjes geroosterde diepvriesgroenten (2 x 450 g)
  • 50 g versgeraspte parmezaan
  • zout
  • 100 g Solo
  • 150 g meel
  • 1 koffielepel(s) tijm
  • peper
  • 4 eetlepels pijnboompitten

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door pvs op 12 september 2016 om 20u45

ziet er heerlijk uit

Gepost door Solo op 14 september 2016 om 13u13

Dat is het ook! Zeker eens proberen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie