use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hartige crumble op Provençaalse wijze
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hartige crumble op Provençaalse wijze

Hartige crumble op Provençaalse wijze

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 pakjes geroosterde diepvriesgroenten (2 x 450 g)
  • 50 g versgeraspte parmezaan
  • zout
  • 100 g Solo
  • 150 g meel
  • 1 koffielepel(s) tijm
  • peper
  • 4 eetlepels pijnboompitten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur.
  2. Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes of in één grote schotel.
  3. Kruid lichtjes, indien nodig.
  4. Doe de bloem, de parmezaan en de tijm in een slakom.
  5. Kruid met peper en zout, en voeg de goed gekoelde en in-klontjes-gesneden Solo toe.
  6. Bewerk het geheel met de vingertoppen en verkruimel de mengeling.
  7. Het is niet de bedoeling om een compacte deegbol te verkrijgen, wel grote kruimels.
  8. Verdeel de kruimels over de groenten, bestrooi met de pijnboompitten en laat 25 minuten bakken in een warme oven (voorverwarmd op 180°C).

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.