Ingrediënten voor 4 personen
-
10 g Solo Vloeibaar
-
30 ml Solo Crèmefine Licht
- 100 g wortelen
- 100 g prei
- 2 selderstengels
- 100 g rapen
- 150 g verse geitenkaas
- 12 grote rijstpannenkoeken
- peper en zout
- 0.5 bosje platte peterselie
Bereidingswijze
- Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
- Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
- Verdun de verse geitenkaas met de Solo Crèmefine Licht.
- Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
- Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
- Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
- Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door gammel op 10 juni 2014 om 14u11
zal eens in Delhaize gaan zien dan , bedankt
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?