Groenteloempia met verse geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
  2. Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
  3. Verdun de verse geitenkaas met de Solo Crèmefine Cuisine.
  4. Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
  5. Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
  6. Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
  7. Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door gammel op 10 juni 2014 om 12u11

zal eens in Delhaize gaan zien dan , bedankt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?