use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groenteloempia met verse geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groenteloempia met verse geitenkaas

Groenteloempia met verse geitenkaas

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 10 g Solo Vloeibaar
  • 30 ml light room
  • 100 g wortelen
  • 100 g prei
  • 2 selderstengels
  • 100 g rapen
  • 150 g verse geitenkaas
  • 12 grote rijstpannenkoeken
  • peper en zout
  • 0.5 bosje platte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil en was de groenten. Snij ze in fijne staafjes.
  2. Stoof de groenten gedurende 15 minuten in Solo Vloeibaar Light en laat afkoelen.
  3. Verdun de verse geitenkaas met de light room.
  4. Bevochtig de rijstpannenkoeken en leg ze op een vochtige propere doek
  5. Meng de groenten met de kaas en kruid af met peper en zout.
  6. Leg de kaasvulling en 2 peterselieblaadjes op de rijstpannenkoeken en rol op.
  7. Schik 3 loempia’s op elk bord en dien eventueel op met een slaatje.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.