Ingrediënten voor 4 personen
- 250 ml melk
- 1 vanillestokje
- 3 eierdooiers
- 100 g suiker
- 1 el bloem
- 250 ml slagroom
- 100 g amandelschilfers
- 2 peren
- 1 banaan
- 2 sneden verse ananas
- 2 groene appels
- 4 aardbeien
- 20 g bruine suiker
-
2 el Solo Vloeibaar
Bereidingswijze
- Kook de melk met het opengesneden vanillestokje 5 minuten. Klop de eierdooiers op met de suiker en bloem. Meng goed dit met de gekookte melk. Plaats het geheel op een zacht vuurtje en roer 5 minuten om. Laat afkoelen.
- Klop de slagroom op en meng hem onder het afgekoelde mengsel. Voeg de amandelen toe.
- Schil en snij het fruit in grote stukken. Bak 2 minuten met bruine suiker en Solo.
- Doe het gebakken fruit in een ovenschotel, giet er de amandelroom over en zet 2 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
- Serveer, eventueel met een koekje erbij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?