Recept 55***** (1 stem)

Grand dessert au chocolat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Snelle & feestelijke ijsdesserts

tijd
0 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Klop de mascarpone los met de whisky en poedersuiker. Doe over in een spuitzak en spuit 4 dikke strepen op elk bord.
  2. Zet diagonaal tegenover elkaar aan weerszijden van de streep een bol ijs. Als je wilt voorkomen dat je ijs weg glijd kan je ze ‘vastplakken’ op een druppel mascarpone.
  3. Lepel een weinig warme chocoladesaus bovenop de ijsbollen en bepoeder, door een zeefje, de groene Matcha over de borden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?