use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Grand dessert au chocolat
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Grand dessert au chocolat

Grand dessert au chocolat

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 bollen Carte d’Or pure chocolade 70%
  • 4 bollen Carte d’Or koffie
  • 4 el warme chocoladesaus
  • 6 el mascarpone
  • 4 el malt whisky
  • 1 el poedersuiker
  • 1 koffielepel Matcha (groene theepoeder, verkrijgbaar in supermarkt of Aziatische winkels)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Klop de mascarpone los met de whisky en poedersuiker. Doe over in een spuitzak en spuit 4 dikke strepen op elk bord.
  2. Zet diagonaal tegenover elkaar aan weerszijden van de streep een bol ijs. Als je wilt voorkomen dat je ijs weg glijd kan je ze ‘vastplakken’ op een druppel mascarpone.
  3. Lepel een weinig warme chocoladesaus bovenop de ijsbollen en bepoeder, door een zeefje, de groene Matcha over de borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.