Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken.
  2. Laat de spinazie op laag vuur langzaam ontdooien en gaar worden. Kook de aardappelgnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de crème fraîche door de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  4. Laat de gnocchi uitlekken en doe ze in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de romige spinazie en leg de mozzarellaplakken erop. Gratineer ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Tip

Lekker met plakken lamsbout met knoflook en rozemarijn.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?