Recept 55***** (1 stem)

Gnocchi met spinazie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken.
  2. Laat de spinazie op laag vuur langzaam ontdooien en gaar worden. Kook de aardappelgnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de crème fraîche door de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  4. Laat de gnocchi uitlekken en doe ze in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de romige spinazie en leg de mozzarellaplakken erop. Gratineer ongeveer 2 minuten onder een hete grill.
Tip

Lekker met plakken lamsbout met knoflook en rozemarijn.

Vervang de gnocchi door gare aardappelplakjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie