Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gnocchi met spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
Vegetarisch
recipe image Gnocchi met spinazie
  • 750 g diepvriesspinazie
  • 1 pak aardappelgnocchi
  • 2 dl crème fraîche
  • zout, peper
  • nootmuskaat
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bol mozzarella
  1. Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken.
  2. Laat de spinazie op laag vuur langzaam ontdooien en gaar worden. Kook de aardappelgnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking.
  3. Meng de crème fraîche door de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  4. Laat de gnocchi uitlekken en doe ze in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de romige spinazie en leg de mozzarellaplakken erop. Gratineer ongeveer 2 minuten onder een hete grill.
Lekker met plakken lamsbout met knoflook en rozemarijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.