use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pasta met gehakte courgette en spinazie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pasta met gehakte courgette en spinazie

Pasta met gehakte courgette en spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 2 tl kerriepoeder
  • 200 g gewassen spinazie
  • 1 tablet groentebouillon
  • 400 g spaghetti
  • 300 g rundergehakt
  • 1 dl kookroom
  • 50 g jongbelegen kaas (stuk)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snijd de ui fijn. Snijd de courgette in stukjes.
  2. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een diepe pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken.
  3. Bak hierin de ui met de courgette en 1 theelepel kerriepoeder 5 minuten. Schep de spinazie erdoor. Schep 250 ml water en de bouillontablet erdoor en kook 10 minuten op een laag vuur.
  4. Kook ondertussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  5. Verhit de rest van de vloeibare margarine in een pan en bak het gehakt met 1 theelepel kerriepoeder al roerend rul, bruin en gaar (ca. 8 minuten).
  6. Pureer de groenten (met een staafmixer of in de blender). Roer de Kookroom erdoor.
  7. Meng de hete spaghetti met het gehakt en de groentesaus. Verdeel over 4 diepe borden. Schaaf de kaas er heel dun over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.