Recept 45**** (16 stemmen)

Gevulde boerenomelet

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ei recepten

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de worteltjes en erwtjes in de helft van de Solo aan .
  2. Bak de spekblokjes kort en stoof er eerst de ui en nadien de champignonschijfjes bij.
  3. Laat licht bruin bakken. Haal het mengsel uit de pan.
  4. Kluts de eieren met de light room en breng ze op smaak met peper en zout.
  5. Bak met de rest van de Solo tot een omelet.
  6. Schuif de omelet op een schotel, verdeel er de spekjes en de groenten over en plooi dubbel zodat de vulling nog net zichtbaar is.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Tineken op 01 oktober 2010 om 16u19

Ik neem ipv erwtjes en worteltjes altijd tomaten en strooi er ook altijd nog wat gemalen emmental op.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?