Recept 05 (0 stemmen)

Gevuld witloof

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezond gewicht

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak het witloof schoon en was het.
  2. Hak de achterham fijn en verdeel in zoveel delen als er witloofstronken zijn. Snijd de stronkjes langs één kant open en haal er enkele binnenste blaadjes uit. Vul de stronkjes op met de achterham.
  3. Smelt de margarine en laar hierin de gevulde witloofstronkjes en de losse blaadjes zacht gaar stoven. Voeg eventueel enkele eetlepels water toe. Breng op smaak met peper, nootmuskaat (en zout).
  4. Giet de warme bechamelsaus over het witloof. Versier met fijngehakte peterselie.

Bron: Body Balance

Tip

Voedingswaarde per persoon: Energie: 170 kcal Eiwitten: 14.4 g Vetten: 8.9 g Koolhydraten: 7.6 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie