Ingrediënten voor 4 personen
- 4 forellen, 1 bakje trostomaten, een handvol platte peterselie (fijngehakt) bacilicum(fijngehakt) munt (fijngehakt), enkele takjes bieslook, 2 lente-uien, 1 zak gekookte krielaardappels, 1 potje zure room, 2 eetlepels rode wijnazijn, 4 eetlepels olijfolie, peper, zout, zeezout
Bereidingswijze
- Kruid de forellen met peper en zout en stoom ze een vijftal minuten.
- Laat de aardappels goudgeel worden in olijfolie.
- Snij de tomaten in twee en kruid ze met peterselie, basilicum en munt. Voeg de gehakte lente-uitjes toe. Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en azijn.
- Kruid de zure room met peper en zout.
- Werk af met zeezout en bieslook.
Tip
controleer de gaartijd van de forel - de forel is klaar wanneer het vlees makkelijk loskomt van de graten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?