use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gestoofde zalm met spinazie en zure room
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gestoofde zalm met spinazie en zure room

Gestoofde zalm met spinazie en zure room

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • dille (enkele takjes)
  • 300 g spinazie
  • 400 g zalmfilet (ontdaan van vel en graten)
  • 40 g Solo Bakken en Braden
  • 2 blokjes Knorr Finesse Vis
  • 1 ui (fijngesneden)
  • 1 dl zure room
  • 1 l water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Spoel de spinazie grondig en leg opzij. Stoof het uitje glazig in 20 g Solo margarine. Voeg 1 liter water toe en breng aan de kook. Voeg vervolgens de spinazie en de 2 Knorr bouillonblokjes Finesse Vis toe en laat 20 minuten pruttelen.
  2. Mix de soep volledig glad en zeef deze. Verhit de resterende Solo margarine en voeg de spinazie toe. Roer deze op een hoog vuur door met een keukenvork en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in plakken van maximaal 1 cm. Laat ze rustig in de kokende soep vallen. Door de hitte zullen ze al na 1 minuut gaar zijn.
  3. Serveer in een diep bord en garneer met dille en enkele spinazieblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.