Recept 35*** (8 stemmen)

Gesauteerde noodles op z'n Japans

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de groenten (de wortel, ui, prei, selder, courgette, champignons, broccoli, boontjes, de gele, rode en groene paprika) en snij ze in plakjes.
  2. Snij de kippenfilet in blokjes en marineer hem in de Teriyaki.
  3. Kook de ramen beetgaar in licht gezouten water, met wat Solo.
  4. Kippenfilet uit de marinade halen en lichtjes aanbakken in Solo.
  5. Stoof een deel van de groenten aan in Solo en hou ze opzij om achteraf op het bord te garneren.
  6. Gaar de rest van de groenten samen met de Mirin in een pan.
  7. Meng de noedels en de kip onder de groenten.
  8. Garneer het gerecht op de schotel, samen met de extra gestoofde groentjes, bieslookstengeltjes en fijn gesneden peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?