use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gesauteerde noodles op z'n Japans

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gesauteerde noodles op z'n Japans
  • 1 wortel
  • 100 g boontjes
  • 1 bosje peterselie
  • Solo
  • 2 eetlepels Mirin
  • 400 g ramen pasta
  • 2 eetlepels Teriyaki
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 1 broccoli
  • 1 bosje bieslook
  • 1 kippenfilet
  • 1 tak selderie
  • 250 g champignons
  • 3 paprika's
  • 1 courgette
  1. Was de groenten (de wortel, ui, prei, selder, courgette, champignons, broccoli, boontjes, de gele, rode en groene paprika) en snij ze in plakjes.
  2. Snij de kippenfilet in blokjes en marineer hem in de Teriyaki.
  3. Kook de ramen beetgaar in licht gezouten water, met wat Solo.
  4. Kippenfilet uit de marinade halen en lichtjes aanbakken in Solo.
  5. Stoof een deel van de groenten aan in Solo en hou ze opzij om achteraf op het bord te garneren.
  6. Gaar de rest van de groenten samen met de Mirin in een pan.
  7. Meng de noedels en de kip onder de groenten.
  8. Garneer het gerecht op de schotel, samen met de extra gestoofde groentjes, bieslookstengeltjes en fijn gesneden peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.