hoofdgerecht
Gesauteerde noodles op z'n Japans
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 1 wortel
- 100 g boontjes
- 1 bosje peterselie
- Solo
- 2 eetlepels Mirin
- 400 g ramen pasta
- 2 eetlepels Teriyaki
- 1 prei
- 1 ui
- 1 broccoli
- 1 bosje bieslook
- 1 kippenfilet
- 1 tak selderie
- 250 g champignons
- 3 paprika's
- 1 courgette
- Was de groenten (de wortel, ui, prei, selder, courgette, champignons, broccoli, boontjes, de gele, rode en groene paprika) en snij ze in plakjes.
- Snij de kippenfilet in blokjes en marineer hem in de Teriyaki.
- Kook de ramen beetgaar in licht gezouten water, met wat Solo.
- Kippenfilet uit de marinade halen en lichtjes aanbakken in Solo.
- Stoof een deel van de groenten aan in Solo en hou ze opzij om achteraf op het bord te garneren.
- Gaar de rest van de groenten samen met de Mirin in een pan.
- Meng de noedels en de kip onder de groenten.
- Garneer het gerecht op de schotel, samen met de extra gestoofde groentjes, bieslookstengeltjes en fijn gesneden peterselie.
