use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geroerbakte courgettelinten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geroerbakte courgettelinten

Geroerbakte courgettelinten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 courgettes
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 0.5 citroen
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de ongeschilde courgettes met een dunschiller of een kaasschaaf in de lengte in plakken. Rasp de schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder smaakt bitter).
  2. Breng ruim water aan de kook en blancheer hierin de courgettelinten gedurende 1 à 2 minuten. Giet ze af en laat ze goed uitlekken.
  3. Roerbak de linten daarna in de vloeibare margarine. Voeg naar smaak wat citroenrasp en peper en zout toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.