Gepocheerde kabeljauw met puree van lente ui, tartaar van tomaat en tuinkruiden

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten en bewerk ze tot een puree met Solo light vloeibaar , het ei , de melk en nootmuskaat. Voeg er net voor het serveren de lente uitjes aan toe.
  2. Pel de tomaten door ze kort in kokend water te leggen , ontpit ze en snijd ze in blokjes.
  3. Kruid ze met peper en zout en voeg er de gehakte groene kruiden aan toe.
  4. Werk verder af met olijfolie en witte wijnazijn.
  5. Pocheer de kabeljauw 4 a 7 minuten in de hete visbouillon.

Tip

Schik de vis met de puree op de borden en werk af met de tomaten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (26)

Gepost door anna vyncke op 02 juni 2017 om 18u31

Een zalig fris recceptje

Gepost door Solo op 09 juni 2017 om 17u54

Dag Anna, inderdaad! Dit fris visje is ideaal voor de zomer die in aantocht is. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?