Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten

5 (5)
55 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo en roer er de bloem onder.
  2. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken.
  3. Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus.
  4. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Laat afkoelen en verdeel over de vellen brikdeeg.
  6. Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar.
  7. Schuif ze 10 minuten in een op 180┬░ voorverwarmde oven.
  8. Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden.
  9. Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij.
  10. Leg op ieder bord een paketje brikdeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 14 november 2011 om 19u09

Je zou bijvoorbeeld een mengeling kunnen maken van verse roomkaas met geraspte parmezaanse kaas. Succes, spanje1965!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?