Gebakken pangasiusfilets met prei in roomsaus en pikante chili-vinaigrette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de pangasiusfilets en haal daarna door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  2. Bereid ondertussen de prei in roomsaus zoals aangeduid op de verpakking.
  3. Voor de vinaigrette: snijd de zeste (schil) van de limoen, de koriander en de chilipeper zeer fijn en meng met de andere ingrediënten.
  4. Verdeel de prei in het midden van vier borden en leg de pangasiusfilets erop. Lepel er de vinaigrette rond.

Tip

Lekker met basmati rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?