hoofdgerecht
Gebakken pangasiusfilets met prei in roomsaus en pikante chili-vinaigrette
Geef score
Kooktijd25 min
Porties

- 500 gram pangasiusfilets (diepvries)
- Solo Vloeibaar
- 2 el tarwemeel
- 450 gram prei met roomsaus
- Voor de vinaigrette:
- sap en zeste (schil) van 1 limoen
- 3 takjes verse koriander
- 1 rode chilipeper
- 3 el olijfolie
- 1 el sojasaus
- Ontdooi de pangasiusfilets en haal daarna door de bloem. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de vis gaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
- Bereid ondertussen de prei in roomsaus zoals aangeduid op de verpakking.
- Voor de vinaigrette: snijd de zeste (schil) van de limoen, de koriander en de chilipeper zeer fijn en meng met de andere ingrediënten.
- Verdeel de prei in het midden van vier borden en leg de pangasiusfilets erop. Lepel er de vinaigrette rond.
