Recept 55***** (1 stem)

Gebakje van brikdeeg met 3 kazen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
  2. Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
  3. Voeg de champignons toe en de Solo Crèmefine Cuisine. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
  4. Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
  5. Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
  6. Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door DIANA JOOSSEN op 02 augustus 2016 om 11u37

Omdat ik een echte kaasliefhebster ben.

Gepost door Solo op 02 augustus 2016 om 14u22

Zeker uitproberen dan ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie