Ingrediënten voor 4 personen
- 4 vellen brikdeeg
- 75 g geraspte cheddar
- 75 g roquefort
- 1 el eetlepSolo
-
-
1 dl Solo Crèmefine Licht
- zout
- 75 g Geraspte Emmental
- 100 g champignons
- 3 eieren
- peper
- muskaatnoot
- gehakte bieslook
Bereidingswijze
- Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
- Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
- Voeg de champignons toe en de Solo Crèmefine Licht. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
- Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
- Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
- Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door DIANA JOOSSEN op 02 augustus 2016 om 13u37
Omdat ik een echte kaasliefhebster ben.
Gepost door Solo op 02 augustus 2016 om 16u22
Zeker uitproberen dan ;-)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?