Gebakje van brikdeeg met 3 kazen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
  2. Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
  3. Voeg de champignons toe en de Solo Crèmefine Licht. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
  4. Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
  5. Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
  6. Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door DIANA JOOSSEN op 02 augustus 2016 om 13u37

Omdat ik een echte kaasliefhebster ben.

Gepost door Solo op 02 augustus 2016 om 16u22

Zeker uitproberen dan ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?