use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakje van brikdeeg met 3 kazen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakje van brikdeeg met 3 kazen

Gebakje van brikdeeg met 3 kazen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 vellen brikdeeg
  • 75 g geraspte cheddar
  • 75 g roquefort
  • 1 eetlepel Solo
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 dl light room
  • zout
  • 75 g Geraspte Emmental
  • 100 g champignons
  • 3 eieren
  • peper
  • muskaatnoot
  • gehakte bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
  2. Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
  3. Voeg de champignons toe en de light room. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
  4. Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
  5. Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
  6. Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.