Garnalen in pikante roomsaus

3 (3)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Zijn de garnalen diepgevroren? Laat ze eerst ontdooien.
  3. Ontvel de trostomaten door ze kruiselings in te snijden en in heet water te dompelen. Snij ze dan in kleine stukjes.
  4. Schep de stukjes tomaat in een kom, meng er eerst de sambal en vervolgens de room door.
  5. Plet de teentjes knoflook. Verhit de Solo in een grote aardewerken schaal en bak er de garnalen in, samen met de geplette teentjes knoflook. Voeg zout naar smaak toe en doe er de Provençaalse kruiden bij.
  6. Giet het tomatenroommengsel over de garnalen. Bak de schaal een uur in de voorverwarmde oven.


Tip

Serveer dit gerecht met pasta, een gemengde salade van eikenbladsla en rucola en een vinaigrette van olijfolie en citroensap.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 22 juni 2010 om 15u02

Je kan de room uiteraard ook kruiden met peper en zout en misschien een beetje paprika poeder. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?