Fricassee met curry, kokos en boontjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het gevogelte in blokjes. Doe hetzelfde met de sneden ananas.
  2. Schil de aardappelen en kook ze in water met de melk en een snuifje zout. Giet af en meng ze met 3 eetlepels Solo en een eetlepel notenolie. Pureer tot een mousseline.
  3. Maak de boontjes schoon en kook ze, in kokend water, in 5 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
  4. Bak de gevogelteblokjes met de ananasblokjes. Voeg de kokosmelk, de Solo Crèmefine Cuisine en de curry toe. Laat het geheel goed inkoken. Voeg ten slotte de boontjes toe. Schep op de borden.
  5. Serveer de mousseline in aparte kommetjes. Voeg daarbij pas op het allerlaatste moment de kruiden toe.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?