Filogebakje met mango en mangosorbet

Dit nagerecht is ideaal voor feesten ! Je hebt er wat meer werk aan maar het is niet duur en heerlijk lekker...

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding: Schil de mango's en snij er langs 4 kanten een zo dik mogelijk stuk af.
  2. Snij dit stuk in schijfjes van ongeveer 2 millimeter.
  3. Leg het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak en snij er 4 gelijke cirkels uit.
  4. Leg de cirkels omgekeerd op een ovenplaat en strijk ze in met een losgeklopt ei.
  5. Verdeel de mangostukjes over het bladerdeeg en strooi er de suiker over.
  6. Bak dit een 20-tal minuten in een oven van 200°C.
  7. Serveer het filogebakjewarm met een lepel frambozensaus en een bolletje mangosorbet.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?