Fijne taart van gekarameliseerde appels

4 (4)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de oven voorverwarmen op 165°C.
  2. Laat de margarine smelten en bestrijk de brickvellen met behulp van een penseel.
  3. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Halveer ze, snij ze in dunne schijfjes en besprenkel ze met citroensap.
  4. Leg een vel brickdeeg in het taartvormpje, schep een koffielepel amandelpoeder in het midden en herhaal dit driemaal.
  5. Op het laatste vel de appelschijfjes mooi schikken en bestrooien met een koffielepel cassonade. Bak 15 à 20 minuten in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Bumble Bie op 28 juli 2014 om 22u17

Ziet er goed uit...

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?