Fettucini met garnalen

56 (56)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
  2. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
  3. Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
  4. Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
  5. Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
  6. Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
  7. Voeg er dan de saus bij en dien op.

Tip

Dien op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (21)

Gepost door Solo op 23 december 2013 om 11u05

Laat ons weten wat je ervan vond!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?