Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Dat merkt u wel in ons recept "Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel".

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 jonge duiven
  • 3 dl bruine vleesjus
  • 750 g Iglo Spaanse groenteschotel

Bereidingswijze

  1. Giet de Spaanse groenteschotel in een pan en laat gedurende een 10-tal minuten al roerend bakken.
  2. Bak de duifjes in een klein beetje boter aan de velzijde aan en voeg een klein scheutje olie toe.
  3. Schuif ze 15 minuten in een oven bij 180°C zodat ze mooi rosé worden.
  4. Overgiet de duifjes met de vleesjus en serveer met de Spaanse groenteschotel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?