hoofdgerecht
Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Dat merkt u wel in ons recept "Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel".
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Dat merkt u wel in ons recept "Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel".
Geef score
Kooktijd25 min
Voorbereiding
Porties

- 4 jonge duiven
- 3 dl bruine vleesjus
- 750 g Iglo Spaanse groenteschotel
- Giet de Spaanse groenteschotel in een pan en laat gedurende een 10-tal minuten al roerend bakken.
- Bak de duifjes in een klein beetje boter aan de velzijde aan en voeg een klein scheutje olie toe.
- Schuif ze 15 minuten in een oven bij 180°C zodat ze mooi rosé worden.
- Overgiet de duifjes met de vleesjus en serveer met de Spaanse groenteschotel.
