use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel

Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Dat merkt u wel in ons recept "Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel".

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Dat merkt u wel in ons recept "Duo van jonge duifjes en Spaanse groenteschotel".

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 jonge duiven
  • 3 dl bruine vleesjus
  • 750 g Iglo Spaanse groenteschotel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Giet de Spaanse groenteschotel in een pan en laat gedurende een 10-tal minuten al roerend bakken.
  2. Bak de duifjes in een klein beetje boter aan de velzijde aan en voeg een klein scheutje olie toe.
  3. Schuif ze 15 minuten in een oven bij 180°C zodat ze mooi rosé worden.
  4. Overgiet de duifjes met de vleesjus en serveer met de Spaanse groenteschotel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.