Doperwtenfrittata met munt

Bereidingswijze

  1. Snipper het uitje. Kook de erwtjes in 3 à 5 minuten gaar, giet ze af en spoel ze na met koud water.
  2. Fruit de uisnippers in een beetje vloeibare margarine zacht en goudgeel van kleur. Klop ondertussen de eieren los met zout, peper en de gehakte verse kruiden. Meng dit met de gefruite ui en de erwtjes.
  3. Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het mengsel hierin. Laat het ei op laag vuur in 3 à 4 minuten stollen.
  4. Strooi de geraspte kaas over de frittata, leg het deksel op de pan en laat het gerecht in nog eens 5 minuten door en door gaar worden.

Tip

Lekker met een salade van kerstomaatjes, zeezout, peper en verse basilicum.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 03 april 2015 om 15u28

Gemakkelijk te maken en kan op veel andere manieren met ander groenten .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?