Recept 35*** (1 stem)

Doperwtenfrittata met munt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Paasbrunch en paasrecepten

tijd
15 min
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper het uitje. Kook de erwtjes in 3 à 5 minuten gaar, giet ze af en spoel ze na met koud water.
  2. Fruit de uisnippers in een beetje vloeibare margarine zacht en goudgeel van kleur. Klop ondertussen de eieren los met zout, peper en de gehakte verse kruiden. Meng dit met de gefruite ui en de erwtjes.
  3. Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het mengsel hierin. Laat het ei op laag vuur in 3 à 4 minuten stollen.
  4. Strooi de geraspte kaas over de frittata, leg het deksel op de pan en laat het gerecht in nog eens 5 minuten door en door gaar worden.
Tip

Lekker met een salade van kerstomaatjes, zeezout, peper en verse basilicum.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 03 april 2015 om 13u28

Gemakkelijk te maken en kan op veel andere manieren met ander groenten .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie