use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Doperwtenfrittata met munt
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Doperwtenfrittata met munt

Doperwtenfrittata met munt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kleine ui
  • 2 à 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 250 g diepvriesdoperwten
  • 6 eieren
  • 1 el gehakte verse peterselie
  • 1 el gehakte verse munt
  • 4 el geraspte kaas
  • zout en peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snipper het uitje. Kook de erwtjes in 3 à 5 minuten gaar, giet ze af en spoel ze na met koud water.
  2. Fruit de uisnippers in een beetje vloeibare margarine zacht en goudgeel van kleur. Klop ondertussen de eieren los met zout, peper en de gehakte verse kruiden. Meng dit met de gefruite ui en de erwtjes.
  3. Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het mengsel hierin. Laat het ei op laag vuur in 3 à 4 minuten stollen.
  4. Strooi de geraspte kaas over de frittata, leg het deksel op de pan en laat het gerecht in nog eens 5 minuten door en door gaar worden.
Lekker met een salade van kerstomaatjes, zeezout, peper en verse basilicum.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.