Donkere vleessaus

16 (16)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 dl water
  • 1 blokje Knorr Bouillon Original Vlees
  • 3 el Maïzena Roux Minute Donker
  • 1 snuifje suiker

Bereidingswijze

  1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  2. Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.

Advertentie

Nog meer inspiratie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door krisbabe op 14 december 2018 om 21u28

Past deze saus bij kalkoenfiletjes met Boursin in de oven ?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?