Recept 35*** (14 stemmen)

Donkere vleessaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Saus

tijd
10 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  2. Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 3 dl water
  • 1 blokje Knorr Bouillon Original Vlees
  • 3 el Maïzena Roux Minute Donker
  • 1 snuifje suiker

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?