Cupcakes met vogelnestjes uit botercrème

3 (3)
45 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding van de cupcakes: klop de Solo en de suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
  2. Voeg de bloem, het bakpoeder en de vanille toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
  3. Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor 3/4 met cupcakedeeg. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. Haal de cupcakes uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
  4. Bereiding van de botercrème: smelt de witte chocolade au bain-marie.
  5. Neem een mixer en klop de Solo, de poedersuiker en het citroensap luchtig op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
  6. Decoreer de paascupcakes met de botercrème en de chocolade-eitjes. Je kunt de botercrème aanbrengen met een spuit, een spuitzak met een stervormig spuitmondje of gewoon met een lepel.
  7. Smakelijk!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door inge_vanesch op 01 april 2015 om 01u06

Voor hoeveel cupcakes is dit recept als je het recept op 4 personen laat staan?

Gepost door Solo op 07 april 2015 om 13u55

Normaal gezien haal je er dan een 12-tal cupcakes uit Inge.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?