use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Consommé met langoustines en morieljes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Consommé met langoustines en morieljes

Consommé met langoustines en morieljes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    12 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 eetlepels mirepoix (fijngesneden blokjes van knolselder prei voetselder en wortelen)
  • 4 dl krachtige rundconsommé
  • 1 eetlepel Solo
  • 10 morieljes
  • 8 grote langoustines
  • 4 eetlepels light room
  • 2 eetlepels truffeljus
  • peper en zout
  • 16 basilicumblaadjes voor de presentatie
  • 12 vesnipperde basilicumblaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de mirepoix beetgaar in de consommé.
  2. Warm de morieljes even op in de Solo.
  3. Leg de langoustines in een stoommandje.
  4. Breng een weinig water aan de kook in een stoompan en hang daarin het stoommandje.
  5. Laat de langoustines 2 minuten stomen.
  6. Klop de Solo Delifine op met de truffeljus en breng op smaak met peper en zout.
  7. Verdeel de mirepoix over vier borden.
  8. Leg daarop de morieljes en ten slotte de langoustines.
  9. Lepel er de warme consommé rond en strooi er de versnipperde basilicum over.
  10. Druppel er de light room in en versier met basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.