chocoladebrownies met noten

Ingrediënten voor 16 personen

Bereidingswijze

  1. verwarm de oven op 160 °c
  2. zeef de zelfrijzende bloem en de cacao boven een grote kom.
  3. breek de chocolade in stukken en plaats het in een hitte bestendige kom en verwarm de chocolade au bain marie. roer regelmatig in de kom. doe dit tot als al de chocolade gesmolten is.
  4. In een andere grote kom klop je de eieren met de suiker op tot een luchtig mengsel. Snij het vanille stokje open en schraap de zaadjes eruit en doe deze bij het mengsel. roer er daarna het chocolademengsel onder.
  5. hak daarna de walnoten fijn en meng dit ook onder het mengsel doe dit tot als de walnoten helemaal in het mengsel zijn opgenomen. voeg daarna het mengsel van bloem en cacao er onder.
  6. vet een vierkantige bakvorm van 23 cm in met wat solo en leg er dan het bakpapier over. zorg dat het goed blijft zitten en giet er dan het het brownie mengsel over en zet het beslag in de voorverwarmde oven en laat het 45 min bakken in de oven. controleer met een satéstokje of iets anders in het midden van de brownie. als er geen deeg meer aan hangt dan is je brownie klaar. laat het even afkoelen en snij het daarna in stukken
  7. genieten van je heerlijk zelfgemaakte brownies

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?