Chocolade kerstboompjes

0 (0)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 5 personen

  • 100 g pure chocolade
  • Extra nodig: hitte bestendige kom of bain marie pan, spatel, bakpapier, spuitzak met klein glad spuitmondje

Bereidingswijze

  1. Hak de chocolade in stukjes en doe ze in hittebestendige kom of bain marie pan. Zet de kom of de pan boven op een pan met zachtjes kokend water. Roer met een spatel tot de chocolade volledig gesmolten is.
  2. Rol een strook bakpapier open op een snijplank. Lepel de gesmolten chocolade in een spuitzak met spuitmondje en ‘teken’ kerstboompjes op het bakpapier. Schuif de kerstboompjes in de koelkast en laat ze in ca. 2 uur opstijven.

Tip

Gebruik deze kunstige chocolade kerstboompjes om je favoriete kerstgebak mee te versieren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?