Chili con carne met rijst

6 (6)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de rijst met 500 ml water en de helft van de bouillontablet in een pan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Doe de Solo Vloeibaar in een hete braadpan en bak het gehakt rul. Voeg daarna de chilikruiden toe en bak het gehakt tot de kruiden heerlijk ruiken (ongeveer een minuut).
  3. Giet de maïs en zwarte bonen af en spoel ze onder koud stromend water. Voeg de tomatenstukjes, de zwarte bonen, de maïs en een half bouillonblokje toe aan het gehakt. Laat alles minimaal 15 minuten op een laag vuur sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Halveer intussen de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Serveer de chili con carne met rijst met de avocado, de zure room en de cheddar.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?