Recept 55***** (5 stemmen)

Champignonbuideltjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vegetarisch

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de look en ui fijn.
  2. Stoof ze in de Solo aan en voeg er de champignons bij.
  3. Roerbak 4 minuten en voeg dan de Solo Crèmefine Cuisine toe.
  4. Breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  5. Verdeel over het bladerdeeg en vorm de buideltjes.
  6. Smeer ze in met het losgeklopte ei en bak ze in de oven tot ze mooi goudgeel zijn.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 17 mei 2013 om 17u43

De oven kan je voor dit soort pasteitjes best voorverwarmen op 180 graden en dan een 10-tal minuutjes bakken.

Gepost door Love to Cook op 17 mei 2013 om 22u08

Dank je wel.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie