use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Champignonbuideltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Champignonbuideltjes

Champignonbuideltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 3 eetlepels Solo
  • 8 eetlepels light room
  • 2 uien
  • provençaalse kruiden
  • 300 g champignons (melange)
  • 4 bladerdeeg (vierkantjes)
  • peper en zout
  • 2 teentje(s) look

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de look en ui fijn.
  2. Stoof ze in de Solo aan en voeg er de champignons bij.
  3. Roerbak 4 minuten en voeg dan de light room toe.
  4. Breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.
  5. Verdeel over het bladerdeeg en vorm de buideltjes.
  6. Smeer ze in met het losgeklopte ei en bak ze in de oven tot ze mooi goudgeel zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.