Altijd weten wat je gaat eten?
home /
recepten /
Vlees / Carpaccio van kalfsfilet met citroen en opgelegde paddenstoelen
Carpaccio van kalfsfilet met citroen en opgelegde paddenstoelen
Bereidingswijze
- Borstel de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in vier stukjes, de kleine in twee stukjes.
- Kook azijn, water en notenolie op met de laurier en de peperkorrels.
- Kook de paddenstoelen 4 à 5 minuten in dit mengsel, haal ze uit het vocht en laat ze afkoelen.
- Maak een vinaigrette van balsamicoazijn en olijfolie.
- Snij het vlees in dunne plakjes en leg het op koude borden.
- Bestrooi het voorzichtig met zout en peper en lepel er de vinaigrette over.
- Garneer met de paddestoelen en de rucola.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (7)
Gepost door cuisinefun op 17 april 2013 om 02u01
ok goed idee maar warm ze dan toch niet op !!!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?