Recept 35*** (9 stemmen)

Capellini met zalm en broccoli

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook 300 g capellini in 2 liter gezouten kokend water.
  2. Doe intussen wat Solo Vloeibaar Light in een pan en bak er langzaam 2 in schijfjes gesneden sjalotten in tot ze glazig zijn.
  3. Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en giet af.
  4. Blus de sjalotten met 2 dl witte wijn.
  5. Voeg, als de wijn verdampt is, de in blokjes gesneden zalm en de broccoliroosjes toe. Laat 2 minuten zachtjes bakken.
  6. Voeg op het laatste moment een scheutje light room en wat dragon toe. Kruid met peper en zout.
  7. Giet dit mengsel over de capellini en dien op.
Tip

Blussen doe je door wat koude vloeistof toe te voegen aan hete ingrediënten. Zo verbranden ze niet.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 15 juni 2012 om 14u51

Succes hebel! Laat ons weten of je het lekker vond.

Gepost door nelly de nil op 09 februari 2016 om 10u39

mm heerlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie