Capellini met zalm en broccoli

Maak deze capellini met zalm en broccoli klaar in een klein kwartiertje en geniet in geen tijd van een overheerlijke pasta.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook 300 g capellini in 2 liter gezouten kokend water.
  2. Doe intussen wat Solo Vloeibaar Light in een pan en bak er langzaam 2 in schijfjes gesneden sjalotten in tot ze glazig zijn.
  3. Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en giet af.
  4. Blus de sjalotten met 2 dl witte wijn.
  5. Voeg, als de wijn verdampt is, de in blokjes gesneden zalm en de broccoliroosjes toe. Laat 2 minuten zachtjes bakken.
  6. Voeg op het laatste moment een scheutje Solo Crèmefine Licht en wat dragon toe. Kruid met peper en zout.
  7. Giet dit mengsel over de capellini en dien op.

Tip

Maak deze capellini met zalm en broccoli klaar in een klein kwartiertje en geniet in geen tijd van een overheerlijke pasta. 123 Roer goed als je de pasta kookt voor je capellini met zalm en broccoli: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 15 juni 2012 om 16u51

Succes hebel! Laat ons weten of je het lekker vond.

Gepost door nelly de nil op 09 februari 2016 om 11u39

mm heerlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?