Camembert Salade

Camembert is zeker en vast één van de bekendste Franse kazen. We gebruikten deze Franse kaas in dit heerlijk slaatje.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Voor je met de kaasjes aan de slag kan, moeten ze flink gekoeld zijn. De koelkast is dus de ideale bewaarplaats.
  2. Snij de kaasjes in de breedte in tweeën en wentel je in de losgeklopte eieren en het paneermeel.
  3. Spoel de sla onder stromend water en laat de blaadjes even drogen.
  4. Voor de vinaigrette roer je de slaolie samen met het water en de Salad
  5. Mix flink om.
  6. Snij nu de appel in plakjes en besprenkel met wat citroensap om ze een frisse toets te geven. Haal ook de roodlofblaadjes van de stronk.
  7. Verwarm nog even de olie in een koekenpan en bak de kaasjes aan alle kanten krokant.
  8. Terwijl ze op een beetje keukenpapier afkoelen, kan je ondertussen de sla op smaak brengen met de vinaigrette.
  9. Schik de kaasjes, de sla, de roodlofblaadjes en de appelschijfjes op de borden en strooi er wat noten over.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?