Recept 45**** (10 stemmen)

Cake met peer en cashewnoten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
80 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de Solo Light zacht worden en meng onder de eieren.
  2. Voeg de suiker en de bloem toe.
  3. Bruin de noten in een hete pan en hak ze daarna fijn met een mes.
  4. Schil de peren en snij ze in stukjes.
  5. Voeg de noten en de stukjes peer toe aan het beslag.
  6. Giet het beslag in een vorm en bak 1 uur bruin in een hete oven op 160 °C.
  7. Haal de cake met ovenwanten uit de oven en haal hem uit de bakvorm.
Tip

Hoe weet je of de cake gaar is? Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aan je mes of breinaald hangt, dan is hij gaar.

Je kunt ook andere noten of pijnboompitten gebruiken.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door Solo op 09 september 2013 om 15u17

Hmm, heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie