Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
afternoon tea

Chocoladetaart met chocoladevulling

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties6 porties
gemiddeld
nagerecht
Frans
gebak
recipe image Chocoladetaart met chocoladevulling
  • 50 g Solo voor het deeg
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 1 kopje melk
  • 6 eetlepels cacaopoeder
  • 6 eetlepels suiker
  • 2 eieren
  • 100 g chocolade
  • 1 dl light room voor de afwerking
  • 2 eetlepels suiker voor de afwerking
  • 40 g Solo voor de afwerking
  • 3 eetlepels chocolade hagelslag
  • 100 g chocolade voor de afwerking
  1. Bekleed een bakvorm met bakpapier en smeer hem met de Solo in.
  2. Smelt de Solo voor het deeg en roer er met een elektrische garde de andere ingrediënten bij tot je een glad deeg bekomt.
  3. Giet het deeg in de vorm en laat 10 minuten garen in een op 180° voorverwarmde oven. Ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
  4. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en roer er de light room, de suiker en de Solo onder. Smeer de bovenkant van het gebak met de bereiding in en strooi er de hagelslag over.
  5. Rol op en verdeel in plakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.