use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chocoladetaart met chocoladevulling
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chocoladetaart met chocoladevulling

Chocoladetaart met chocoladevulling

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo voor het deeg
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 1 kopje melk
  • 6 eetlepels cacaopoeder
  • 6 eetlepels suiker
  • 2 eieren
  • 100 g chocolade
  • 1 dl light room voor de afwerking
  • 2 eetlepels suiker voor de afwerking
  • 40 g Solo voor de afwerking
  • 3 eetlepels chocolade hagelslag
  • 100 g chocolade voor de afwerking

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bekleed een bakvorm met bakpapier en smeer hem met de Solo in.
  2. Smelt de Solo voor het deeg en roer er met een elektrische garde de andere ingrediënten bij tot je een glad deeg bekomt.
  3. Giet het deeg in de vorm en laat 10 minuten garen in een op 180° voorverwarmde oven. Ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
  4. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en roer er de light room, de suiker en de Solo onder. Smeer de bovenkant van het gebak met de bereiding in en strooi er de hagelslag over.
  5. Rol op en verdeel in plakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.