Het zou" vanille"slagroom moeten zijn, maar volgens mij word hier niets over vanille vermeld. Ik zou zowiezo de vorm waarmee je het deeg uitsteekt, gebruiken om de slagroom in te vullen, de slagroom heel erg stijf opkloppen en met een slagroomspuit de vorm vullen op het deeg.
Gepost door Vera Moens op 02 januari 2015 om 14u43
Volle room nemen
Gepost door Marinette 2 op 30 januari 2017 om 14u07
Ik zou het eens proberen met een mascarponecrème.
Gepost door hobby-bakker op 12 november 2020 om 22u59
Room gebruiken van 35%, room met minder vetgehalte kan je niet stijf opkloppen. Voeg klop-fix van Oekter toe (1 pakje op 1/4 l room)
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door cuisinefun op 23 oktober 2012 om 22u35
ziet er mooi uit maar lukt niet met alleen opgeklopte slagroom ! Iemand een tip ?
Gepost door santwietje op 24 maart 2014 om 20u34
Het zou" vanille"slagroom moeten zijn, maar volgens mij word hier niets over vanille vermeld. Ik zou zowiezo de vorm waarmee je het deeg uitsteekt, gebruiken om de slagroom in te vullen, de slagroom heel erg stijf opkloppen en met een slagroomspuit de vorm vullen op het deeg.
Gepost door Vera Moens op 02 januari 2015 om 14u43
Volle room nemen
Gepost door Marinette 2 op 30 januari 2017 om 14u07
Ik zou het eens proberen met een mascarponecrème.
Gepost door hobby-bakker op 12 november 2020 om 22u59
Room gebruiken van 35%, room met minder vetgehalte kan je niet stijf opkloppen. Voeg klop-fix van Oekter toe (1 pakje op 1/4 l room)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?