Bloemkool en broccoli in een jasje

3 (3)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar.
  2. Giet af en hou warm.
  3. Laat de champignons in 1 eetlepel Solo garen gedurende 3 minuten en giet ze af.
  4. Meng de rest van de Solo met de bloem en voeg er de melk bij.
  5. Roer tot een gladde saus op een zacht vuur.
  6. Breng verder op smaak met de mosterd, de champignons, de helft van de kaas, wat peper en de helft van de peterselie. Verdeel over de groenten.
  7. Meng de rest van de peterselie met de beschuitkruimels en strooi er over.
  8. Schuif onder de hete grill tot een mooie gratin.
  9. Werk af met tomaat en peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Monique_14 op 03 oktober 2010 om 15u14

Dit gerechtje samen met kalkoenlapjes in parmezaan......een aanrader!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?