use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei

Warme groenteschotel met artisjok, spek en ei

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 8 vastkokende aardappelen
  • 2 rode uien
  • 4 artisjokharten uit blik
  • 8 sneden gezouten spek
  • Solo Vloeibaar
  • tijm
  • 4 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in gezouten water. Pel de uien en snij ze in stukken. Spoel de artisjokharten overvloedig met koud water en snij deze ook in stukken.
  3. Bak de sneden spek krokant in een droge pan. Haal het gebakken spek uit de pan en bak, in het vet van het spek, de aardappelen, rode uien en artisjokstukken gedurende circa 5 minuten goudbruin. Voeg er ook enkele takjes verse tijm aan toe.
  4. Doe nu de gebakken groenten in een vuurvaste schotel en leg er de sneden spek op. Zet nog enkele minuten in de oven.
  5. Bak ondertussen 4 mooie spiegeleieren in 2 eetlepels Solo.
  6. Schik de eieren op de groenteschotel en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.